Вчера, около 09:10 часа, в к.к. Чайка, водачът на товарен «Фиат» Г.Н.

...
Вчера, около 09:10 часа, в к.к. Чайка, водачът на товарен «Фиат» Г.Н.
Коментари Харесай

Полякиня, нейният син и американец на мотор са сред пострадалите по улиците на Варна през уикенда

Вчера, около 09:10 часа, в к.к. Чайка, лидерът на товарен «Фиат» Г.Н. (30 г.) от Варна, при маневра за придвижване обратно, блъска пешеходка, която се намира зад автомобила – 33-годишна полска туристка.

След удара дамата залита и пада върху сина си. Вследствие на случая момчето получава фрактура на крайник, прегледано е и освободено за домашно лекуване, без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

В събота пък, към 11:30 часа, в гр. Долни чифлик, лидерът на товарен «Мерцедес» В.Т. (21 г.) от Варна, при маневра за придвижване обратно, блъска пешеходец, който се намира зад автомобила. Вследствие на случая 45-годишният мъж получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Същият ден, към 16:30 часа, в гр. Варна, на кръстовшщето на бул. «Вл. Варненчик» и ул. «Георги Бенковски», лидерката на «Ауди» М.М. (25 г.) от Варна, по време на придвижване, навлиза на червен забранителен сигнал на светофарната уредба и блъска «Опел». Вследствие на случая дамата получава травма на кръста, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота.

В петък пък, към 17:45 часа, в гр. Варна, в к.к. Чайка, лидерът на мотоциклет «Пиаджо» К.Н. (41 г.), американски жител, заради придвижване с несъобразена скорост, губи надзор и пада. Вследствие на случая мъжът е получил фрактури на горна и долна челюсти, прегледан е и настанен за лечение  в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР